JajaMÄN!

Då var ungdomsmottagningen och jobbet avklarat. Inga större konstigheter med det alls... Ganska tråkig dag om jag ska vara riktigt ärlig :P Nu har jag dock ställts inför ett dilemma.
Att träna eller att icke träna, det är frågan...
Vad får man ut av detta nu då? Jag tycker det är så jäkla tråkigt att träna själv och Fredrik och Elin har redan varit och tränat.... Sååå! Hur göra? Jag behöver muskler och motion, ingen tvekan om saken..
15min paus i skrivandet...
Nu har jag bakat en kladdkaka... MEN jag har fortfarande inte riktigt klurat ut om jag ska träna eller inte -.- jag tror att jag ska träna, för då kan jag passa på att boka massage samtidigt för det fick jag av Elin i julklapp :) jätte snällt! Och hon fick lixom en nyckelring av mig... Är det jämt tro? NEJ.. Men jag får lösa det . också! Haha! :P

Hur som. Nu har jag nog bestämt mig för att träna. Först äta mat, sen kanske efterrätt, sen träna :) Gymmet stänger nio så det är ju lugnt. :P eller? Aja! Sluta noja nu :)

Skriver mer senare om mina sjuka problem...

:)

Nu har jag äntligen fått ge bort min present till Fredrik och den va lyckad :D Jag längtar efter att åka till Danmark med mitt hjärta !! Kommer bli hur mysigt som helst att bara åka iväg han och jag, utan kompisar eller djur. Bara vi :) Till BADHOTELLET I FREDRIKSHAVN :D helt sjukt roligt, tycker jag :)

Jag har också varit och fixat mitt hår, det är numera låååååångt och brunrött :D jag är så jäkla nöjd!" Har alltid önskat mig långt hår men har aldrig hafft det flör att mitt dumma hår växer aldrig nedanföraxlarna... :( MEN NU SÅ :D





Här syns färgen bäst :)

Som sagt, nöööjd :)
Imrogon blir det ungdomsmottagningen, sen blir det resa till göteborg för att jobba. Egentligen var jag ju ledig imorgon, men jag blev precis uppringd. Dom ville låna mig mellan 8-16.30 men eftersom jag ska till ungdomsmottagnignen i henån klockan tio så funkade det inte riktigt... Så frågade dom, men då kanske du kan jobba mellan halv två och halv fem så istället? Och ja, det kunde jag ju, så jag jobbar tre timmar imorgon. ganska välbehövligt ..

Nu ska vi upp till Fredriks hus och hälsa på och visa min nya frill :D Kan inte sluta snacka om det.. Nu ska jag ge mig :)

Skriver mer senare när Fredrik har åkt till stan. Han måste åka idag för han har prov imorgon . Och på fredag åker vi till DANMARK :D

Hörs senare (:

Sooft!

Då har man klarat av första arbetsdagen på henånsskola. Det va ganska soft faktiskt och jag fick en rätt bra start :) Hade först niorna i extra engelska, sen 9A och 7A i Svenska. Sen fick jag en lååång rast :) jätte härligt! Då gick jag hem till Lillan och lagade mat och rastade henne. Efter rasten hade jag ytterliggare en lektion. Det skulle va drama men det hade blivit ändrat till studiestöd. Det innebär typ att man sitter och gör sina läxor.. :P

Det har varit en soft dag, 7orna försökte änna testa såklart, men det löste jag rätt snabbt. Jag tror aldrig dmo har varit så tysta... Det verkade änna ovant nämligen.... ;)

Jag hoppas verkligen att jag får mer i henån snart för det va himla roligt att jobba i högstadiet! Speciellt när man känner att man lär ut något :)

Imorgon ska jag jobba i stan. Jag börjar vid tolv så jag åker inte förrän imorgon :P och på fredag fyller älskling 20! MY GOD! Har äntligen fixat en present som tur är, så ingen panik för det längre... typ.!

Jag har träningsvärk idag me... Jag fick ett infall igår kväll att åka och träna och det resulterade i (surprise) träningsvärk! inte så himla okey faktiskt! :P Men jag får la stå ut .... -.- Ska beställa löshår idag tror jag, hoppas det går bra! Vet inte om jag vill ha det ens xD men någon gång måste man faktiskt testa, ellerhur?

Nu ska jag städa lite och sen packa och sen ... äta?
Vi får se, jag skriver säkert mer sen :D


FLYYYYYT!

Idag kan man snacka om att jag har haft flyt som bara den! Jag fick sovmorgon av goe-pappa imorse. Han kom in och frågade om han fick ta ut Lillan på morgonen, klart han fick det ;) Sen sov vi lite till , både jag och Lillan :)

Lillan har sovit hos mig hela natten, i sängen. Och på morgonen sov hon också hos mig i sängen :) Hur gott som helst :D Det har nästan känts som att jag har haft Fredrik i sängen hos mig. Fast bara nästan. Inget kan ju såklart ersätta att ha sin goa pojk i sängen hos en.

När jag väl vaknade till så bestämde jag mig för att börja dagen lugnt. Satte mig i soffan, och precis när jag hade satt mig ner kom max hem med två tjejkompisar. (kl.11.00) Då var det tydligen äcklig mat i skolan så då började skulle dom laga mat hemma istället. :P

När dom hade gått åt jag frukost och satte mig vid tvn och kollade på ett inspelat program av topmodel . När det var klart så ringde jag till ungdomsmottaagningen. Jag behöver nämligen förnya mina p-piller så det är lika bra att få det gjort på en gång. Jag har inte alls mycket kvar, typ en vecka lite drygt.. Woops (a) Så nu har jag fått en tid, och det är nu på måndag (31/1) klockan tio . Jag får försöka kläma in det i mitt schema ... FÖR punkt punkt punkt!!!!!

IDAG HAR JAG FÅTT YTTERLIAGRE ETT JOBB :D



Helt sjukt vilket flyt jag har! Jag gick ner för att anmäla mig till vikariepolen på Henånsskola och gick därifrån med jobb redan imorgon klockan fem i åtta till tio över tre! :P Helt sjukt! I mina favoritämnen också , Engelska och svenska i klass 9A och 7A. Sen fick jag en dramalektion i slutet av dagen som tillhör elevensval. Lite småspännande, men jag gick faktiskt drama i gymnasiet och fick MVG. Det va iof i ettan, alltså mer än tre år sen. herregud, var det så längesen? Det känns verkligen inte så men JÖSSES vad gammal man börjar bli. Tiden går så sjukt snabbt. På både gott och ont...

Mest gott :)

Nu ringde skola i göteborg också och frågade om jag har ledigt imorgon, och jag var tvungen att säga nej, tyvärr. Men jag känner faktiskt att jag vill jobba i henån ett tag nu. Sen får vi se, jag kanske inte alls får mycket jobbi henån, eller det kanske inte alls är min grej. Vi får se. Känns som en ganska tuff start att kasta sig in hos niorna det första man gör, men inget är omöjligt såklart :)

Nu ska jag sätta mig och planera lite inför imorgon, ifall om att det inte finns någon planering gjord. Det skulle göra det sa dom i receptionen, men man vet ju aldrig! Hoppas :) Max kommer snart hem också så vi får väl laga lite mat med.

Skriver mer senare

Mycket jobbsökning och idéer...

Dagen har tillägnats jobb och mycket jobbsökande. Jag jobbade mellan åtta och halv två ugnefär, sen gick jag hem, rastade Lillan och gick och la mig med datorn i knät och började min sökning....

Jag är ute efter både sommarjobb och vanligt jobb, för jag är nämligen inte alls sugen på att börja plugga. Sist jag kollade så skadade det inte med arbetslivserfarenhet heller... ;)

Så som jag känner är det bättre att jobba och tjäna pengar och spara till något vettigt (typ lägenhet) än att plugga till något man kanske inte alls vill vara för resten av livet. Jag vill hellre testa på så mycket olika som möjligt innan jag hittar det  jag verkligen brinner för så att säga.

Jag har sökt jätte olika jobb, allt från telefonist på GP till säljare av rengöringsmedel i stan till cafébiträde på flatön... You name it! :P Jag hoppas faktiskt på att något ska bli bra av det iaf! :)

Nu sitter jag hemma hos mig själv i Henån och myser i soffan med mamma. Jag har nämligen inget jobb i stan nu förrän på torsdag så då tänkte jag ta lite ledigt och verkligen ta en riktigt funderare över vad i hela helvetet jag ska lösa till min pojkväns födelsedag på fredag!!!!!(!) Det finns så himla många olika alternativ, men jag måste ju för tusans jävlar i havet bestmäma mig bara! Hur svårt kan det va lixom?

NU ska jag lösa det, på en endaste gång! Så jag har det gjort... Direkt :)

40 minuter senare....

KLAR :D det känns hur skönt som helst. Eller..? Jag blir alltid så jäkla nervös inför att ge bort något! Det är det värsta jag vet, jag blir helt gaarn innan jag vet hur den andra personen ska reagera! :/ Ajaa!

JUST JA! Påtal om idéer, detta låter nog helt sjukt men jag och Fredrik ska börja göra en träningsdagbok typ. Där vi dokumenterar träningen med kort och berättar vad vi tränar och hur ofta osv. Det är lite spännande att se förvandlingen faktiskt :P Jag har kollat på några "förvandlings"videor på ett år och vissa är helt sjukt fräcka! :P Man blir lite nyfiken hur man skulle ändras själv.. Så ja, det blir till att testa helt enkelt :D

OCH! Lillan har tappat sina två första tänder :D JÄTTE GULLIGT :D Det var Max som såg det, det var lite blodigt på ankan (hennes leksak) så kollade vi i munnen och då var det två små hål där det har suttit tänder :D Jag blev jätte glad, och stolt! :) Min bebis har snart vuxen tänder (a) HAPPY! :D

Nu måste jag sova :) ska upp tidigt imorgon med Lillan och söka jobb på Henåns skola :) SPÄNNANDE!

Ses senare

Helgen.

Nu var det längesen jag uppdaterade känner jag... Lite tråkigt kanske! Men jag har faktiskt haft fullt upp :) I fredags jobbade jag läääänge igen. Från åtta till sex -.- det är lite långa dagar tycker jag, speciellt i en ganska krävande klass! Sen åkte vi till henån igen, direkt efter jobbet. Glömde såklart min egna dator hos Fredrik så nu sitter jag vid pappas ... Sen hemma har jag mest hjälpt Fredrik att plugga, han har prov nu i veckan. Så har jag sökt lite jobb också :)

Sommarjobb på Flinken i caféett. För er som inte vet vad Flinken är så är det en handelsbod med café, konferansanläggning, hotell, restaurant osv... Ni kanske känner igen namnet från Evert Taubes låt "Maj på malö", eller kanske inte ? Iavsett så sjunger han om Flinken i sin låt.

Sen har jag också sökt ett receptionsjobb på Sportlife i varekil :) Det hoppas jag mycket på, för det lät så himla roligt! Det känns som att jag skulle kunna passa bra in där också ! Så vi får se vad som händer. Men jag tror också att det redan kan var för sent med det, annonsen  var utlagd den 29 dec. Men man vet aldrig så det är lika bra att försöka ! :D

Idag har jag fått sovmorgon av min älskade pojkvän <3 Han tog Lillan på morgonen och sedan gick han upp med henne. Så idag har jag sovit till halv tolv nästan(!) inte vanligt :P

Det känns dock som att jag börjar bli sjuk så jag är lite halv seg idag. Ligger i soffan och bara tar det lugnt. Fast jag ska träna sen :) Med Fredrik .! Vi får la se hur det blir meed den saken.

Nu måste jag nog lägga mig ner lite och blunda med ögonen :D

Ses senare

:)

Vad ska man skriva om denna dagen nu då. Jag började sent idag, hade sovmorgon till nio och började tio sen. Sen har det faktiskt varit ganska så lugnt idag :) Inte mycket tjat, inte mycket tjafs. Fast blev upplyst om att jag är strängare än "vanliga"fröken och att jag ser mycket argare ut när jag blir arg än henne ;) hahaha! Det var faktiskt lite roligt att höra :P

Sen på fritids så var det också lugnt :) Jag gjorde en pärlsköldpadda idag :D haha, det är mitt nya intresse på jobbet, att göra pärlfigurer! Imorgon har jag planerat att göra en pärlorm ;) Jag har också tänkt att göra om figurerna till nyckelringar, men ska smita ner till andra fritidset någon dag och sno med mig några ringar först... ;)

Väl hemma har jag myst med vovven och pojken :) och Elin också såklart! Dom hade lagat mat så allt var klart när jag kom hem, bara att sätta sig till dukat bord och allt! Helt underbara är dom :) Jötte god mat dessutom, spagetti och lövbiffgryta med gorgonzola.

Nu har vi hamnat i soffan heeelt utslagna verkligt, hunden också!

'





Himla mysigt asså! Mina ögon börjar gå i kors nu så det är väl säkrast att sluta skriva innan det blir heltokigt :P

skriver nog inte mer idag.. såå,

Ses imorgon :)

Lite sådär lagom ni vet.

Idag har det varit en sån där lagom dag. Inte för jobbig, inte för lite, lite lagom helt enkelt. Lagom dag i klassen, lagom dag på fritids, lagom dag på gymmet.

I klassen målade vi med vattenfärg idag och hur längesen var inte det på en skala? Jag har inte målat med vattenfärg på typ hundra år kändes det som! Det var så himla roligt :D Sen var det väl lite sånna där småbråk på rasterna, lite kurragömma med en elev osv osv. Men inget överdrivet. Eller så börjar man vänja sig helkt enkelt..

På fritids sen gjorde jag en pärlkrokodil :) jätte söt! Jag började 20 i 4, och egentligen skulle jag sluta fyra.... MEN jag kunde inte sluta så jag var tvungen att göra klart den och innan den vaar klar hann klockan bli halv fem :) Då trivs man med sina arbetskamrater !

Sen när jag kom hem åt vi och sen bar det iväg till träningen . det blev ett lite lagom pass, inte dö jobbigt, men ändå så jobbigt att mina ben och rygg blev alldeles möra! Det var ett gött pass och jag blev riktigt impad av min pojkvän som är s-t-a-r-k! Jag vågade nästan inte kolla... :P

Nu sitter vi hemma i tvsoffan och kollar på handboll, Sverige-Argentina. Frågan är bara varför i hela helvetet Sverige ligger under med 5 jävla bollar? Det är sjukt! Ska det verkligen bli förlust ikväll, det kände jag inte riktigt för..

Nu måste jag fortsätta, kanske skriver mer senare, vi får se :)

Ses senare

Gött mos!

Som man brukar säga i la stada! Gött moooos! Jag har avverkat ännu en arbetsdag. Inte så himla jobbig idag faktiskt, jag började vid tio och sedan bestod min lektion av att se på film med helklass. Ganska så soft :) Efter det blev det lite kaotiskt däremot... Näsblodschock och blöta overaller på samma gång! Blodet forsa ut och en vägrade klä på sig och gå till mellanmålet samtidigt!! Men det löste sig det också, som tur var, dock var det lite småstressigt att vara själv i den situationen... :P

Idag blir det ingen träning för Fredrik och Elin har städning i skolan, men vi ska ta det imorgon istället, och då blir det yoga och styreträning :) Eller bara det ena av dom ;) får se hur mycket jag orkar med egentligen!

Nu hålls det på att laga  mat i lillhuset så jag får änna ta och dra mitt strå till stacken. Men det finns ju inte så mycket plats i köket och just nu är det 5 pers där, plus en hund!

Jaja! :)

Skriver mer senare!

Bra dag!

Nu har jag lekt färdigt med Linnea :) Det har varir en jätte jätte bra och mysig dag! Först så var vi ute och gick med Lillan och pratade och pratade om allt och inget. Sen när vi kom hem fick jag en ingivelse, att åka till torp!

Anledningen till att jag ens kom på idén var att mina skor började läcka på promenaden och att max satt och kollade på skor på nätet. Då ville jag också kolla!

MEN grym som jag är på att shoppa blev det lite andra saker än skor inköpt idag... Bland annat en toasits i lila med rosa blommönster på, tre pack bajspåsar i rosa och lila, en kofta, en tröja, en sport-bh, 3 ansiktsmasker, 2 deoderanter (det var rea på HM). Så köpte jag 6st tennisbollar till Lillan också :)

På vägen in och på vägen hem tjötade vi konstant, inne på torp var det samma! Det är så himla härligt att bara få prata av sig med någon, och få lyssna av sig också för den delen! Så det lär bli repris på detta, när vi nu får tid över ;) Det är ju mycket jobb från bådas sidor, tyvärr :/

Men men :)

Nu ska jag gå och packa innan solsidan börjar, sen blir det att dra till götlaborg igen. Jobb i morgon och hela nästa vecka!

Skriver kanske mer när jag väl har pallrat mig ner till stan :) Fredrik kör ! Som vanligt ;) han kör lite bättre än mig, men bara LITE!!! Även fast jag klagar när han kör så .. aah ;) haha! Säger det inte mer än en gång!

Nu ska jag dra!

Ses senare

Jaaaaaa!

Äntligen! :D

Idag ska jag leka med Linnea! Detta har jag längtat efter kan jag säga :) Hoppas att lillan blir lika glad som jag kommer bli (:

Nu sitter jag bara och väntar! Jag ringde och väckte stackarn klockan halv tolv(!) Jag blev jätte förvånad över att lilla morgonpigga Linnea inte var vaken, men nu är hon det iaf... :P

Fick ett sms nu, hon är på G! Vi ska ut med Lillan direkt så nu måste jag ner och klä på mig! Om Linnea är påväg är hon troligtvis här innaan jag har skrivit klart denna meningen! (Vi är grannar)

Ses senare, måste skynda :D

Lite bilder :)

Nu har jag tagit kort på mina extremt "fina" teckningar som jag målade på fritids härom dagen :P Jag fick även två stycken till teckningar som jag måste visa! Det är jätte roligt tycker jag att få teckningar på fritids, eller armband eller något annat som dom har gjort helt själva :)

Jag har ju faktiskt lovat bilder på dom örhängen och armbanden som jag gjorde också. Det kommer lite senare för jag orkar inte gå och hämta det nu ;)



"It's a faaaace"



"It's a faaaace 2"



"God Jul önskar Melinda"



"Från Emma Till Jennie"

Okeey, jag lägger in bilderna på örhängena och armbanden också för min goa pöjk var så snäll och hämtade dom nere :D



Silvriga "löv"-hängen med två små silverpajletter på.



Guldiga "löv"-hängen med röda stjärnpajletter på.



Silvriga "löv"-hängen med rosa stjärnpaljetter på.



Guldgult armband med runda pärlor mellan de avlånga stängerna.



Rosa "turkiet"armband med fyra silver pärlor och en stor rosa.



Svart "turkiet"armband med fyra silvriga pärlor och en stor rosa.

Klaaaart! Kommentera gärna för detta tycker jag är roligt att göra :)
Nu ska jag dra mig!

Ses senare

Aj min tand!

Jaaa, nu såhär efter maten har jag inte mycket att säga... Inget mer än jag typ bet sönder hela munnen!
Jag tog ett nachochips och tugga på så var det en sån där liiiten vass jävla bit som fastnade i mitt tandkött typ tio centimeter in! Det började blöda jätte mycket så jag fick stoppa in bomull i munnen :( det gjorde jätte jätte ont!

Nu ska vi titta på amerikas funniest homevideos så jag blir glad igen :)

SÅ DET SÅ :D

Seg i kroppen!

RÖVEN! Vad jag hatar denna bloggsidan ibland! Nu har jag lyckats ta bort allt jag har skrivit FEM gånger i rad, så nu är jag fan irriterad på riktigt! Gör ett nytt sista försök!

Igår blev det ingen uppdatering för att det var väldigt lite tid över, vi körde tight schema igår ;) Första jobbade jag mellan åtta och tre. Såklart är det första som händer på jobbet att jag får "leka" ofrivillig kurragömma med en elev som vägrar komma in när fröken blåste i visselpipan.
Efter tio minuters letan hittar jag eleven i skogen och påminner om att det faktiskt är idrott nu... Så vi beger oss ner till sporthallen för att träffa dom andra i klassen.

Väl på idrotten är det kaos! Ingen som lyssnar och det värsta jag vet är att upprepa mig femton miljoner gånger utan resultat! Det roliga är att när jag frågar om alla förstår så svarar alla JA, men lik förbannat är det ändå någon som inte riktigt kopplar och ska fråga tio gånger till.
Men för att lägga in lite positivt i det hela så är det underbart när något man lär ut verkligen går in hos eleverna. Det är härligt! När man känner att man bara behöver förklara något nytt en enda gång och ändå så lyckas alla lista ut vad som ska göras. Underbart.

Resten av dagern var lugn, jag hade inget fritids på eftermiddagen utan höll bara i samlingen sen gick jag hem.

Hemma hos Fredrik hade han redan packat alla hundsaker och lagt fram allt han trodde jag ville ha med mig (VIKT) på sängen för mig att välja fritt! Medan det han visste att jag ville ha med redan var nerpackat(!) Vilken helt underbar pojkvän jag har <3

Så själva packninegn gick supersnabbt. Sen åkte vi hem till kära Henån!

Väl hemma så började vi packa upp och sen lagade vi mat till familjen och sen fastnade vi i soffan framför top gear.! Jätte härligt :)

Idag har jag varit på thaimassage och herrregud va det var längesen och välbehövligt! Jag är fortfarande helt seg och go i kroppen. Efter massagen åkte jag och hämtade Fredrik som hade jobbat i huset medan jag hade det gött... Sen efter det lagade jag mat och älskling skottade på uppfarten. Efter maten fastnade vi i soffan, och här sitter vi nu! Framför tvn som visar handbolls VM (Sverige- Slovakien).

Erkänn mysigt!? ("Jennie, jag vill inte vara MED!" "Jag bryr mig inte!" :D)

Nu fortsätter myser med kycklingtacos! Och det passar ju utmärkt att avbryta nu eftersom inlägget är megalångt! ;)

Ses senare


Lååång dag - ska bli längre!

Jag har jobbat lääänge idag, mellan nio och tjugo i sex. I princip nio timmar! Det är lite långt kan man kanske tycka, MIG inkluderat!
Förmiddagen var jobbig idag också men vi var ytterligare en lärare idag så det var inte så mycket press på just mig.

Eftermiddagen var lugn, jag satt och målade nästan hela fritidstiden :) Det är roligt tycker jag :P Jag har gjort ungefär 8 porträtt på ungarna idag... Och om jag itne hade glömt dom hade jag tråkat ut er med dom ;) men det får bli imorgon!

Denna dagen kommer att bli ännu längre därför att jag och Elin ska åka och träna ganska så exakt nu! Ska plåga mig ytterligare nu när träningsvärken är påväg bort för idag har det varit ganska så lugnt med den nämligen... Får väl se imorgon! Idag blir det nog armar och överkropp i allmänhet... Dom ska försöka tvinga mig att träna med friavikter :o jag vågar inte!!!! Jag håller mig till mina maskiner :D

Tänkte försöka få en tid på thaimassage i helgen när vi åker tillbaka till henån! Hoppas på det bästa :)

Sen SKA jag träffa Linnea Gimbringer också!
Så enkelt är det!!

Nu ska jag åka och träna :D

Ses senare

Vem kan motså?

Vem kan motså detta lilla trollet?






Så nu sitter hon här och pussas :) <3



Min lilla godisbit <3

Jobbig dag!

Jag har haft en sån sjukt jobbig förmiddag idag va! Jobbar i samma klass som jag ska göra nu i två veckor i klassen finns det en som utmärker sig på ett lite sämre sätt. Idag vägrade personen att gå med till matsalen och det slutade med att jag fick tjata i 30 minuter innan jag tillslut tog till "enkla eller svåra vägen"... Enkla var att följa med mig till matsalen utan tjafs, svåra var att ringa hem till föräldrarna och sedan ta det jobbiga hemma. Han bad att få tänka på det en liten stund. Det tog 20 sek MAX sen sa han att han hade valt den enkla vägen. ;)

När vi hade kommit fram till det skulle han bara byta kläder.. Ja BYTA kläder, vilket tog ytterligare 10 minuter.

Alltså...

40 minuter senare var vi i matsalen. Då hade hela resten av klassen ätit färdigt för tio minuter sedan och vi fick äta med en äldre årskurs. Min rast var slut sedan länge (utan att var förbrukad för den delen) men som tur var så jobbar jag med en jätte go lärare som sa att jag fick lov att ta rasten när vi hade ätit klart :) Så jag fick 30 minuter efter maten!

Det var välbehövligt! KAN MAN SÄGA!

Sen på fritids var det lugna puckar fförutom mycket skrik och mycket bråk. Men jag var alldeles för trött för att leka tjatiga tanten och gå runt och säga till alla hela tiden utan jag lämnade faktiskt det till dom andra fröknarna. Inte för att någon av dem tog tag i det heller, nu när jag tänker efter...

När dagen var slut kom Fredrik och Annelie (Fredriks  mamma) och hämtade mig med Lillan i skolan :D Det var jätte roligt :) Alla barnen tyckte hon var jätte söt och hon jag jobbar med sa att hon förstod varför jag går hem till henne på rasterna :D Det gjorde mig glad , och slolt såklart, över min lilla sötnos! (Bara för att jag skrev det nu börja hon morra på en dörrförsäljare......)


Nu har jag så himla ont i ryggen att jag måste lägga mig ner . Inte okey! Måste verkligen gå på massage snart! Möjligt att det blir imorgon ... Fast nja, då slutar jag sent -.- Det löser sig :D

Nu ska jag lägga mig!

Ses senare

Dålig dag.

Inget mer behövs sägas än så.

DÅLIG DAG!

Eller rättning. BRA DAG tills för en timma sen.

HELT SLUT!

Som jag förfarade... JAG ÄR HELT SLUT! Mina ben är typ sönderköttade! Så möra så det finns knappt någon stadga att hålla mig upp kvar i dom!

Sjukt!

Vi tränade,
Vader
Framsida lår (två olika)
Baksida lår (två olika)
Insida lår
Rumpan
Magen (två olika)
Ryggen (två olika)

Jag blev faktiskt överraskad över hur mycket jag faktiskt orkade! Fast imorgon lär jag bli förvånad över hur mycket träningsvärk jag kommer ha... Vi får väl se! :P

Jag hade ju träningsvärk redan innan vi började träna, så det blir nog gött imorgon :D

Men nu ska jag sova, för imorgon börjar jag jobba HALV JÄVLA ÅTTA! -.- Och just det ja! Påtal om jobb, dom ringde från skolan i stan idag och frågade om jag var uppbokad i januari, och det är jag ju inte :) Så jag har fått fast till den 21 januari :)

Sen så måste jag ju faktiskt ta och söka i henån också.... Jag löser detta :D

Godnatt och sov så gott nu :)

Tillbaka till utgångsläget!

Nu är jag hemma hos Fredrik igen. Fast det har jag iof varit ganska länge nu... Jag fick tagit mig till stan efter en sväng förbi bauhaus och fixat kakel till Fredriks och deras nya hus.

Det blev backaplan idag, jag orkade inte åka längre och där fanns ju alla affärer jag skulle till! Behövde byta lite klappar som sagt och införskaffa lite smått och gott till Lillgrisen :)

På bilderna nedan ser ni vad som köptes.
1. En dataväska 2. En foderbehållare 3. En vit långärmad tröja 4. Ett lila linne 5. 3-pack hello kitty läppglans 6. Hårspray 7. En liten klosax till Lillan 8. Två nagellack ett ljusrosa och ett genomskinligt 9. Hundgodis till Lillan (Ej med på bild)

10. Ett J och ett F och en Novembersten i ett hjärta (Vi blev tillsammans November 2009)

 

Sån är jag! :) Tyckte det va lite kul att ha ett sådant halsband , lite små gulligt sådär!

Nu ska jag och Elin åka och träna :) Mes Fredrik ville inte åka med för han skulle städa och skriva nåt arbete tror jag det var. Men jag och Elin ska minsann träna oavsett ifall tråkpelle inte ska me... ;)

Det blir väl inte så himla mycket kondition idag, mer koncentration på ben, rumpa, mage och rygg. Vi får la se hur det artar sig så att säga ;)

Hörs sen, om jag inte är alldeles dökörd!


Stan!

Nu ska jag dra mig ner till nordstan, måste köpa klosax till Lillan och byta några julklappar ...

Elin (Fredriks syster) har varit jätte snäll och erbjudit sig att kolla till Lillan lite när ajg är borta :D Sen ska vi laga mat och sen blir det nog träning igen :) Elin föreslog kettelbell, någon som testat? Lät jobbigt, men vi får se vart vi hamnar :) Träning blir det hur som helst!

Ses snart!


Mysmorgon

När Fredrik gick upp till skolan imorse vid halv åtta ungefär, gick jag med upp och rastade Lillan. Sen gick jag och la mig igen (såklart! man är ju ledig) När jag hade legat i sängen en stund kommer smygFredrik in igen och kryper ner i sängen! Då hade han 15 minuter kvar innan han behövde åka så då kröp han ner och la sig hos mig igen! Hur underbar pojkvän har man inte på en skala lixom? :)

Sen när jag skulle somna så börjar Lillan morra och ha sig för att det åkte bilar utanför -.- Det är nämligen lite vakthund i henne... Lite lagom jobbigt för hon har inte riktigt exakt lärt sig "tyst" ännu!

Men nu är vi uppe, och lyckliga, för idag ska jag nämligen inte göra någonting! Jag ska fira min "sista" lediga dag :D Jag kanske ska dra in till stan och få lite massage, det va lääängesen och väldigt behövligt!

Men först och främst ska jag göra mannagrynsgröt till frukost för nu kurrar min mage så otroligt mycket!

Skriver mer sen om mina dagsplaner!


Snart blir det Götlabörg..

Om ungefär en timma bär det av till storstan igen. Fredrik har skola imorgon vid halv nio och jag börjar jobba igen på tisdag. Jag är lite nyfiken på hur mycket jobb jag får denna terminen... Jag är ju "bara" vikarie, men jag har klarat mig riktigt bra i höst. Då hade jag tur och fick fast jobb en termin... Kan bli samma denna terminen, vi får se hur det artar sig. Men för nu är jag vikarie i Januari sedan får vi se.

Jag har även planerat att söka jobb på henånsskola, kan ju vara bra att ha jobb lite varstans tänkte jag :)

Så nu måste jag hoppa in i duschen innan jag ska fortsätta med packningen.

Ses senare

Härlig dag!

Idag har jag och mamma varit ute och promenerat med Lillan. Fredrik hart jobbat uppe i huset som hans familj bygger, med pappa. Så inget torp för oss.. :/

På promenaden hittade vi en mystisk väska... Hmmm... Stöldgods troligen, men vi ska lösa det :) Den låg bara där mitt i skogen så vi tänkte att vi likagärna kan ta med den och kanske göra någon som saknar innehållet väldigt glad!

Sen har jag hjälpt mamma att plocka undan allt julpynt och alla ljusstakar upp på vinden. Rätt så jäkla skönt att slippa all julskit nu! Är lite lagom trött på det :P

Nu så ska jag hjälpa mamma att göra mat, så

Ses senare!

Godmorgon

Idag har jag sjuuuuuuuuuk träningsvärk! Jag skämtar inte, jag tror jag kommer dö snart!! Hela magen, sidan av magen, ryggen, låren, vaderna.! You name it i got it....

Det va himla längesen jag hade träningsvärk så jag är lite ovan, men det känns ganska bra även fast jag klagar en hel del... :P Det känns som att man har gjort nåt vettigt som kommer löna sig i slutändan . Ett himla plus var ju att man hittade ett reklamblad där det stod att sportlife öppnar i henån snart och att dom har massa erbjudanden! Inte helt fel... Kanske ska satsa på ett gymkort där istället, där alla andra tränar så man får lite sällskap?
För sällskap i träning är typ det viktigaste. Att träna själv är hur tråkigt som helst verkligen!

Idag ska jag och Fredrik bara ta det lugnt. Kanske åka in till "stan" (uddevalla) och kolla läget, men den idéen har jag inte riktigt kollat med Fredrik så vi får väl se hur det blir med det... ;) hihi!

Lillan ligger och morrar och skäller på en stor fotboll, fast hon vågar inte röra den :D söt är hon!

Senare idag kommer bilder på mina fina smycken som jag gjorde på jobbet :)

Ses senare

Bilder



Lite trött :)



Min godisbit <3

Äntligen hemma!

Vilken jävla mördar åktur vi hade på vägen hem! Vatten över hela motorvägen och hur mycket regn som helst! Asså, tur att Fredrik körde, för även om jag inte vill erkänna det så kör han faktiskt bättre än mig.... GLÖM att jag sa det där :)

När vi kom in på gatan och skulle backa in på uppfarten så var det isgata hela vägen så när vi hade stannat (ja STANNAT) så släppte fästet helt plötsligt och vi börjar glida i sidled ner för gatan mot en mur och en brevlåda... Tur att det finns snövallar kan jag säga, annars hade pappas fina bil varit lite mer repig än den någonsin varit.!

Lillan blev hur lycklig som när vi kom, hon kissa ner sig två gånger :D (hon kissar på sig när hon blir glad, lite små gulligt :)) så nu myser vi i köket och ska snart snart SNART gå ner och lägga oss.

Det var jätte trevligt hos Fredriks familjs kompis. Dom var jätte roliga och vi spelade Kinect med deras son. Jag va hur grym som helst :D Det måste vi verkligen köpa hem till Max xbox... Hade vart sjukt kul :D

Nu måste jag sova!
NattiNatti


Barbara Streisand

Barbara Streisand är en grym låt! Man blir sjukt taggad :)

http://www.youtube.com/watch?v=J1mGWhLwu64


Snart ska vi åka till pojkens familjs kompisar och käka middag . Ska bli trevligt. Tänkte göra mig iordning ganska så nu typ. Får se hur mycket pill jag orkar me, men lite smink ska väl allt åka på... ;)

Se ya later aligator

En riktig chock!

Igår kväll fick jag ett helt galet infall, jag fick förmig att träna! För dom sm känner mig så förstår dom hur långt ifrån mig det verkligen är... Jag har försökt börja på gym tidigare, men jag tränade i ungefär två tre månader sen slutade jag helt och hållet, mest för att jag är sjuuuuukt lat!

Men idag alltså har jag varit och tränat på sportlife på backaplan! Väldigt bra gym faktiskt. Jag sprang 3 kilometer och tränade rygg och bål och lite lår. Jag är rätt nöjd , fast jag kunde ju gjort mer såklart, men så taggad var jag inte... ;)

Sportlife ska förövrigt öppna i henån sa mamma och pappa idag. Frågan är bara när!? Man kanske ska försöka sig på ett medlemsskap där igen?.....

Nu bakar jag Fredrik och Fredriks syster Elin :) så nu måste jag kolla till kakorna i ugnen! (Bild kommer när det är klart!)
Ses senare

Howrse

Börja aldrig spela howrse, man blir så jäkla beroende :o (och med "man" menar jag MIG) Sjukt onödigt spel, men (jag tycker...) det är roligt :D

Hahaha, det är ett hästspel där man ska föda upp sina egna hästar och göra uppdrag och massa saker... Man fastnar rätt snabbt kan man säga! Rooooliiiigt :D eller nja.!





Ses snart

Vips så var man i göteborg...

Igår kväll efter farmors kalas (hon fyllde 72), så åkte jag och Fredrik till göteborg direkt. Jag har nämligen jobbat idag så det var bara därför! Lillan fick stanna hemma på orust för första gången utan mig (!!!!), fattar ni hur jobbigt det har varit? Jag har i princip bara tänkt på henne och i går kväll grät jag ungefär tre gånger innan jag somnade BARA för att jag saknade henne... Lite små wierd kanske ni tycker, men jag fäster mig så jädrans snabbt, och nu har jag faktiskt haft henne i åtta veckor!

Iaf, idag har jag jobbat på skolan i stan. Det var bara fritids eftersom det är klämdag, så idag har jag pysslat hur mycket som helst. Det är så himla roligt verkligen! Jag gillade aldrig att pyssla så värst mycket när jag var mindre (dåligt tålamod) men nu så har jag verkligen fått upp ögonen för det.

Jag fick gjort en garnboll, 4 armband (bilder kommer när jag har min dator igen) och 3 par örhängen. Jag har snöat in rätt mycket på att göra smycken nu det sista.. Så mycket att jag fuderar på att starta upp något litet företag vid sidan om. Men det vet jag inte om det blir något av... Vi får se på det!

Hur som helst, nu ska jag kolla läget på hur mycket det kostar med pärlor och örhängsbaser osv osv...

Ses snart!



Snark och småmys i köket.

Fredrik sitter med lill-valpen (som sover) i knät, hon snarkar väldigt gulligt må jag säga :) snart ska vi upp till farmor och resten av släkten. Då blir det full fart för Lillans del, minst två hundar att leka med! Bäst att hon får lite vila innan...

min goding i knät på älskling (:

Hoppas på god mat och rolig släkt!

Ses senare

Kram J

Verkligen en god morgon

Idag blir det väl en helt vanlig dag. Fast snäppet bättre ändå tror jag... Den började superduper bra! Fick vakna brevid min älskling, gå ut med valpen och se att det har kommit 15cm snö till och att det fortfarande faller flingor från himlen. Att sen skicka upp valpen på övervåningen till mamma, som älskar henne nästan lika mycket som jag, och krypa ner nära mitt hjärta och värma mig, det gjorde inte saken direkt sämre! :)

Senare idag blir det väl till att promenixa lite granna med Lilllan (valpen), och bara ta det lugnt!
I eftermiddag blir det middag hos farmor iaf, som fyller år idag. Lite pinsamt att jag inte vet hur gammal farmor är... Men jag ska kolla upp det där!

Det blir nog en go dag helt enkelt... :)

Ses senare!

Kram J

Kladdkaka

Jahopp, då var det två år sen sist. Mycket har hänt, det är väl det minsta man kan säga. Blivit äldre och visare det är väl en annan femma kanske...

Kan väl göra en kort sammanfattning av vad som har hänt under de senaste två åren .
Fast å andra sidan är det så jävla tråkigt att läsa så jag tar det när det kommer upp istället!

Så tillbaka till denna kladdkaka! Jag har precis bakat med min pöjk, den står och svalnar på balkongen aws! (as we speak)

Ska snart ut och kika och tjuvsmaka på den hade jag tänkt :D

Det snöar så sjukt mycket ute, och jag stortrivs! Lillan också, valpen som jag har skaffat mig nu i höst :) Hon är 16 veckor idag och hur underbar som helst. Har redan lärt sig massa trick och hon är i princip rumsren ...

Mer om det en annan gång, nu ska jag käka kladdis :D

Se yaa!
Kram J